Kammerorkestret Musica

Kammerorkestret Musica – ambitiøst nyt kammerorkester!

Kunne du tænke dig at dyrke kammer/ensemblemusik på højt niveau i din fritid og er parat til at yde en indsats sammen med ligesindede, er Kammerorkestret Musica måske noget for dig. Der er sat fokus på kvalitet – klang, sammenspil, præcision, udvikling og musikalsk glæde.

Kammerorkestret Musica er ved at blive etableret under professionel kunstnerisk ledelse af Filipe Carvalheiro og Walter Gaffron.
Filipe Carvalheiro er Master of Music in Conducting fra USA, og er bl.a. kunstnerisk leder for Kammerkoret Musica – et af Danmarks dygtige amatørkor. Læs mere om Filipe her.
Walter Gaffron er tidligere koncertmester i DR og operaen i Lissabon, uddannet ved Nordwest Deutsche Musikakademie.

Orkestret drives i aftenskoleregi og henvender sig bl.a. til dem, som ikke længere kan være med i de gode ungdomsorkestre pga. aldersgrænse, og dem som kunne tænke sig at spille i et ensemble, hvor gennemsnitsalderen samtidig ikke er alt for høj.
Orkestret bliver etableret som en selvstændig forening, og du er med til at bestemme, hvad vi spiller. Repertoiret kan bestå af alt fra barokkens Concerti grossi – Mozarts Divertimenti – Dvořáks Serenade –  Nielsens Lille suite for strygere, til helt nykomponerede værker.
Vi samles i begyndelsen af 2018, og har allerede et samarbejdsprojekt med Kammerkoret Musica i december 2018, Mozarts Requiem.
Orkestret vil starte op med strygere, men senere vil der blive tilknyttet blæsere, som vil deltage i orkestrets projekter afhængig af repertoire.

Første prøve bliver onsdag den 28. februar 2018 kl. 19.15 – 21.45. Prøven finder sted på Gladsaxe Gymnasium, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg.
Her vil prøverne foregå i hvert fald i foråret 2018.

Er du interesseret i oplysninger om orkestret så skriv til os på kammerorkestretmusica@gmail.com eller kontakt:

  • Filipe Carvalheiro +45 41 60 93 99
  • Walter Gaffron +45 22 15 69 97
  • Jacob Deichmann (repræsentant for Kammerkoret Musica) +45 51 61 36 43