Such Stuff As Dreams…

Fortællerkoncert

Such-stuff-poster-digi2016 er 400-året for William Shakespeares død. Det markerer vi med fortællerkoncerten Such Stuff As Dreams Are Made On, der udforsker, hvordan komponister fra Shakespeares tid til i dag har fortolket hans tekster og univers. Koncerten udvikles i samarbejde med den professionelle skuespiller og fortæller Pernille Stockfleth fra Levende fortællinger, som er med til at vække det stærke drama i Shakespeares tekster til live. Vi tager udgangspunkt i teaterstykkerne og holder fokus på dramaet og den stærke fortællerstemme i værkerne.

Blandt de valgte komponister er Thomas Morley, Henry Purcell, Jaakko Mäntyjärvi, Amy Beach, Ralph Vaughan Williams og Matthew Harris. Musicas dirigent, Filipe Carvalheiro, komponerer endvidere et særskilt værk til fortællerkoncerten for kor og fortæller.

Pernille Stockfleth er en meget erfaren fortæller, der har formidlet historier i en årrække for tusindvis af børn og voksne på Teatret ved Sorte Hest, på Besttellers, Lystløgner i Huset KBH, ved Fortællerangreb på skoler, og på en lang række fortællefestivaler rundt om i hele Danmark.