Priser

I september 2018 deltog Musica i den internationale korkonkurrence Isola del Sole i Grado, Italien, hvor vi vandt prisen for bedste blandede kor.

I oktober 2015 deltog vi i den internationale korkonkurrence “Canta al Mar” i Barcelona, hvor vi sang hele tre Lydprøve_Palau_de_la_Musica2015priser hjem til Bryggen: Vinder af kammerkorskategorien, bedste program og ikke mindst vandt vores dirigent Filipe Carvalheiro prisen som konkurrencens bedste dirigent. Kammerkorskonkurrencen blev sunget i den verdensberømte koncertersal Palau de la Musica i Barcelona. Billedet til højre er fra vores lydprøve i salen inden konkurrencen.

Musica deltog i september 2013 i den internationale korkonkurrence “Per Musicam ad Astra” i Torun i Polen, hvor diplombilledekoret opnåede placering som konkurrencens bedste kor. Musica vandt 1. prisen i kategorien “kammerkor”, 1. prisen i kategorien“sakral musik” og Filipe Carvalheiro fik prisen for “bedste dirigent”.

Tidligere har Musica også opnået gode placeringer, bl.a. ved “The 3rd International Anton Bruckner Chorwettbewerb & Festival” i Linz i Østrig i juni 2011, hvor vi blev vinder af kategorien “kammerkor” og opnåede en guldmedalje i kategorien “sakral musik”.