Nye sangere

Kammerkoret Musica søger en baryton og/eller en bas

Hvis du kunne tænke dig at være med i Kammerkoret Musica, opfordrer vi dig til at komme forbi og overvære en mandagsprøve fra 19-22 i Hans Tausens kirke. Alle stemmetyper kan komme til en foresyngning. Hvis ikke der er plads til din stemmetype lige nu, kan du blive optaget på vores assistentliste og måske komme med på et senere tidspunkt. 
Kontakt Karin Berg på telefon 22170915 eller via e-mail: optagelse@musica.dk.

Optagelsesprøve

Prøven foregår foran dirigenten og et panel på 3-4 sangere fra koret og varer ca. et kvarters tid. I løbet af optagelsesprøven tester dirigenten bl.a. dit toneomfang, din evne til bladlæsning, du skal synge en sang efter eget valg, og du skal synge din stemme i en enkel 4-stemmig sats sammen med 3 sangere fra koret. Du får svar med det samme. Herefter er der en gensidig prøvetid på en måned eller 4 øvegange, som både går på det musikalske og det sociale.

Krav og forventninger

Musica er et ambitiøst og udfordrende kor, så vi optager sangere med erfaring fra kor, som har lyst til at udforske musikken og udvikle sig som sangere. Du skal kunne synge rent og klart, have nodekendskab og ikke mindst have viljen til at prioritere koret. Vi synger 10-15 koncerter om året, og det forventes, at du så vidt muligt deltager i alle koncerter og prøver. Da vi gerne vil fokusere på at øve musik og ikke noder til prøverne, skal du desuden regne med at bruge ca. en time ugentlig på at øve hjemme. Du er altid velkommen til at kontakte Karin Berg hvis du har spørgsmål om koret.

Kommende programmer:

Kontingent:
600 kr. pr. halvår for medlemmer i arbejde
300 kr. pr. halvår for studerende eller medlemmer med studenterlignende indkomst