Shakespeare fortællerkoncert: Such Stuff As Dreams Are Made On

Espergærde

Mørdrup Kirke

16:00
100,- for ikke-medlemmer

Kl. 16.00 Such Stuff As Dreams Are Made On: Shakespeare formidlet via fortælling og sang. Musica opfører fortællerkoncerten i samarbejde med skuespiller og fortæller Pernille Stockfleth. Billetter købes i døren.

such-stuff-horizontal

2016 er 400-året for William Shakespeares død. Det markerer vi med fortællerkoncerten Such Stuff As Dreams Are Made On, der udforsker, hvordan komponister fra Shakespeares tid til i dag har fortolket hans tekster og univers. Koncertprogrammet udvikles i samarbejde med den professionelle skuespiller og fortæller Pernille Stockfleth fra levendefortællinger.dk, som vil være med til at vække det stærke drama i Shakespeares tekster til live. Tilknyttet projektet som konsulent og sparringspartner er endvidere skuespillerinde og fortæller Vigga Bro. Vi tager udgangspunkt i teaterstykkerne og holder fokus på dramaet og den stærke fortællerstemme i værkerne.

Til fortællerkoncerterne vil publikum opleve historier og korværker fra bl.a. Hamlet, Othello, Stormen, Macbeth, En skærsommernatsdrøm, Helligtrekongersaften og Som man behager. Musik, drama og fortælling spindes sammen til en opdagelsesrejse i Shakespeares følelsesunivers.

Blandt de valgte komponister er Thomas Morley, Henry Purcell, Jaakko Mäntyjärvi, Amy Beach, Ralph Vaughan Williams og Matthew Harris. Musicas dirigent, Filipe Carvalheiro, komponerer endvidere et særskilt værk til fortællerkoncerten for kor og fortæller.

Koncerten i Mørdrup Kirke arrangeres af Espergærde Musikforening. Entré for ikke-medlemmer 100 kr.

Venue Details

Vestermarken 2
Espergærde 3060