Shakespeare fortællerkoncert: Such Stuff As Dreams Are Made On

Brønshøj

Husumvold Kirke

15:00
Fri entré

Kl. 15.00 Such Stuff As Dreams Are Made On: Shakespeare formidlet via fortælling og sang. Musica opfører fortællerkoncerten i samarbejde med skuespiller og fortæller Pernille Stockfleth.

such-stuff-horizontal

2016 er 400-året for William Shakespeares død. Det markerer vi med fortællerkoncerten Such Stuff As Dreams Are Made On, der udforsker, hvordan komponister fra Shakespeares tid til i dag har fortolket hans tekster og univers. Koncertprogrammet er udviklet i samarbejde med den professionelle skuespiller og fortæller Pernille Stockfleth fra levendefortællinger.dk, som vækker det stærke drama i Shakespeares tekster til live. Tilknyttet projektet som konsulent og sparringspartner er endvidere skuespillerinde og fortæller Vigga Bro. Vi tager udgangspunkt i teaterstykkerne og holder fokus på dramaet og den stærke fortællerstemme i værkerne.

Til fortællerkoncerterne vil publikum opleve historier og korværker fra bl.a. Hamlet, Othello, Stormen, Macbeth, En skærsommernatsdrøm, Helligtrekongersaften og Som man behager. Musik, drama og fortælling spindes sammen til en opdagelsesrejse i Shakespeares følelsesunivers.

Blandt de valgte komponister er Thomas Morley, Henry Purcell, Jaakko Mäntyjärvi, Amy Beach, Ralph Vaughan Williams og Matthew Harris. Musicas dirigent, Filipe Carvalheiro, komponerer endvidere et særskilt værk til fortællerkoncerten for kor og fortæller.

Venue Details

Gadelandet 25
Brønshøj 2700