Den nye sæson i Musica starter med en hyldest til den fantastiske sommer vi har haft. “Lyse nætter” er en koncert med musik af nordiske komponister. Lyset findes her i form af romantiske naturbeskrivelser, som en indre kraftkilde og som en fascination over stjernehimlen og nordlyset. Koncerterne finder sted i Lynæs kirke 19. august og i Marmorkirken 22. august. Begge koncerter er kl.20 og der er gratis adgang begge steder.

I september udkommer en ny CD med komponisten Ida da Fonsecas samlede værker. Musica medvirker med 2 korsatser: Wechsellied zum Tanze og Maylied. CDen er blevet til på initiativ af operasangerinden Cathrine Penderup. Ida da Fonseca levede 1802 – 1858. Hun var operasangerinde og blev den første danske kvinde der udgave kompositioner under sit eget navn.

I september tager Musica til Grado i Italien for at deltage i Interkulturs korkonkurrence “Isola del Sole”. Musica har tidligere vundet kategorien Kammerkor i Linz (2011),Torun (2013) og i Barcelona (2015). Koret fik den gang også en specialpris for programvalg og for bedste dirigent.
Konkurrenceprogrammet fremføres i Hans Tausens kirke 23. september kl.16.

Efteråret afsluttes med Mozarts Requiem hvor koret samarbejder med Kammerorkestret Musica og solisterne Nina Bols Lundgren, Nana Bugge Rasmussen, Emil Lykke og Torsten Nielsen. Mozarts Requiem bliver opført i Kristkirken 5. december og i Lindevang kirke 6. december.